درباره نشریه

حمد و سپاس خداوند بزرگ که شرایط علمی و عملی مناسبی فراهم شد تا در سال اقتصادِ مقاومتی اقدام و عمل، سری جدید مجله توسعه و سرمایه با همکاری انجمن تجارت الکترونیک ایران آماده چاپ گردد. دانشکدۀ مدیریت و اقتصاد امیدوار است با رویکردی نو به مسائل علمی اقتصادی، شرایط را برای نهادینه شدن اقتصاد دانش بنیان در عرصۀ اقتصاد ملی فراهم نماید. در همین راستا فراهم کردن فرصتی مناسب برای تخصصی شدن مجله در حوزه‌های اقتصاد و تجارت الکترونیک یکی از اهداف مهم هیئت تحریریه بوده است که این مهم در شماره‌های آتی مجله به تدریج شکل خواهد گرفت. وجود ظرفیت‌های علمی مناسب در دانشگاه‌ها و انجمن‌های علمی- تخصصی می‌تواند فضای مناسب برای توسعۀ انتشارات علمی در حوزه‌های اقتصادی را فراهم نماید. براین اساس با همت دانشگاه شهید باهنر کرمان و انجمن تجارت الکترونیک ایران تلاش بی وقفه‌ای برای پیوستگی شماره‌ها و تخصصی و کاربردی شدن مباحث در جریان خواهد بود. در همین راستا هدف اصلی مجله ارتقاء جایگاه علم اقتصاد و کاربردی کردن مفاهیم اقتصادی با تأکید بر اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک است. اعضای هیئت تحریریه امیدوارند با برداشتن گام‌های استوار و مستمر در مسیر توسعۀ دانش اقتصاد، راه را برای عملی کردن سیاست‌های اقتصادی و تحقق اصول اساسی اقتصاد مقاومتی هموار سازند.

درباره توسعه و سرمایه

نوع مجله

علمی

کشور محل چاپ

ایران

ناشر

دانشگاه شهید باهنر کرمان

فرمت

چاپی و الکترونیکی

شاپای چاپی

2848-2008

شاپای الکترونیکی

درصد پذیرش مقالات

حدود 50 درصد

وضعیت چاپ

به صورت منظم (الکترونیکی)

نوبت‌های چاپ

دو فصلنامه

دسترسی قبلی

بلی، به شرط ذکر منبع

زبان مجله

فارسی و دارای چکیده انگلیسی

حوزه تخصصی

اقتصاد توسعه، تجارت بین‌الملل

سایر حوزه‌ها

تجارت الکترونیک

هزینه چاپ مقاله

به ازای ارسال هر مقاله به داوری مبلغ پانصد هزار ریال

دسترسی‌ رایگان و آزاد به مقالات (Open Access)

بلی

نوع داوری

داوری بسته و حداقل 2 داور

زمان داوری

حداقل 10 هفته

سرقت علمی

سرقت علمی از طریق موتور جستجوگر و یابنده سرقت‌های علمی همانندجو پیگیری می‌شود.

رایانامه مجله

jdc@uk.ac.ir